Welcome Guest   •   Login

Sitecore Rocks

RSS RSS




Search the wiki
»

PoweredBy

Welcome to Sitecore Rocks

RSS
New For Sitecore2012/09/12 21:33 by vinoth

Hi Friend,

I'm new for Sitecore but I have little bit experience in other CMS Tools like DNN, Drupal and WordPress can u please guide me to upgrade my knowledge in Sitecore.

Question

  1. Difference between DNN and Sitecore
  2. How to install sitecore


Sitecore Rocks leaves user input hanging2012/09/21 05:47 by IvanL
I am sure this is related to a setting or other plugins installed but whenever I use sitecore rocks to create sitecore items there is a user dialog of sitecore rocks that is left hanging rendering me unable to continue working. I always need to close down my visual studio and restart it after adding files by using sitecore rocks. Is anyone else having this issue and or where should I look to be able to prevent this?

Information: Microsoft Visual Studio 2010 Version 10.0.40219.1 SP1Rel Microsoft .NET Framework Version 4.5.50709 SP1Rel

If more information is required, notify me.
Sitecore 6.6.0 - Index tool2013/02/10 23:11 by gorhal
Hello

I get the following error when trying to use the Indexes tool in Sitecore Rocks using Sitecore 6.6.120622.

Exception has been thrown by the target of an invocation Could not load file or assembley 'Lucene.Net, Version=2.3.1.3, Culture=neutral,PublicKeyToken=null'

But when using Sitecore 6.5.120706 everything works fine.

So I assume it has to do with the new Lucene.dll(Version 2.9.4.1).

When will you guys have a fix for this?

br

Göran
Proxy issues2013/05/29 09:01 by Tony Bolton
Hi,

Not sure if this is the correct place to post, so apologies if not.

There seems to be a bug with the release, upwards of where the addition of proxy settings has been added. In the Sitecore.VisualStudio.Sites.Connections class, where it's loading the data from the config entry, it sets the BypassProxyOnLocal setting when using the useDefaultWebProxy value from the file.

The trouble is, this leaves UseDefaultWebProxy to true, which is the default - causing the plugin to fail as it cannot be left at true when the proxy address has been populated.

It's an easy fix - is there a way for the community to contribute, or does it have to be left for others to fix?

The same issue is in the Save method as well - albeit slightly different problem.

Thanks in advance,

Tony Bolton

ScrewTurn Wiki version 3.0.4.560. Some of the icons created by FamFamFam.